Συνεδριες online & δια ζωσης

3 απλά βήματα

Στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να προσεγγίσουν την ψυχοθεραπεία είτε μέσω ατομικών συνεδριών στο χώρο του γραφείου μας, είτε μέσω διαδικτύου για όλους αυτούς που διαμένουν στο εξωτερικό ή στην υπόλοιπη Ελλάδα, είτε μέσω σεμιναρίων και ομάδων.

Ανακάλυψε

Ανακάλυψε την υπηρεσία που σου ταιριάζει με βάση τις ανάγκες σου.

Γνώρισε

Γνώρισε μας και επίλεξε τη κατάλληλη για εσένα.

Ξεκίνα

Ξεκίνα το ταξίδι της ψυχοθεραπείας και μάθε τον εαυτό σου.

Συνεδριες online & δια ζωσης

Οι Υπηρεσίες Μας

Eίμαστε δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη, σε κάθε δύσκολη σας στιγμή για να σας βοηθήσουμε.

Ατομική Ψυχοθεραπεία

Η Ατομική Ψυχοθεραπεία απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα (μικρό ή μεγαλύτερο).

Ομάδες

Η θεραπευτική ομάδα είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας, όπου ο καθένας έχει μάθει να παίζει κάποιο ρόλο.

Συμβουλευτική Εφήβων

Στόχος είναι να δημιουργηθεί το πλαίσιο και εκείνη η σχέση εμπιστοσύνης όπου ο έφηβος θα νιώσει την ασφάλεια να εκφράσει τα συγκρουόμενα αισθήματα του.

Συμβουλευτική Παιδιών

Στόχος της συμβουλευτικής διαδικασίας σε παιδιά είναι να δοθεί προτεραιότητα στην αποτελεσματική και λειτουργική ψυχοσυναισθηματική έκφραση.

Συμβουλευτική Γονέων

Στόχος είναι όλα τα μέλη της οικογένειας να αντιληφθούν το ρόλο τους, τα όρια και την ξεχωριστή ύπαρξη του καθενός με αποτέλεσμα την ομαλή επικοινωνία και την υγιή σύνδεση και συνύπαρξη.

Θεραπεία Ζεύγους

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τον χώρο όπου και οι δύο θα αισθανθούν την ασφάλεια να εκφράσουν τα συναισθήματα τους με στόχο να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία μεταξύ τους.