Άννα-Κουμπούλη Ψυχολόγος Αθήνα

Άννα Κουμπούλη

Ειδικότητα: Ψυχολόγος
Email: annakoumpouli@psyxologoi.gr
Διεύθυνση: Μαυροματαίων 43 Αθήνα 10434,
Κινητό: 6975-268 988
Σταθερό: 215-54 08 065

Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο St. Kliment Ohridski στη Σόφια της Βουλγαρίας, και απέκτησα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Εξελικτική Ψυχολογία. Έχω ολοκληρώσει το πρόγραμμα εξειδικευμένης μετεκπαίδευσης στην Ιατρική Ψυχολογία από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι κάτοχος Νόμιμης Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου και έχω εκπαιδευτεί στην Ψυχαναλυτική – Ψυχοδυναμική προσέγγιση.

Όσον αφορά την επαγγελματική μου εμπειρία έχω συνεργαστεί με την Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας, με το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας Παίδων και Ενηλίκων, με το Αθλητικό κέντρο Αλίμου, με το Ψυχοκοινωνικό φορέα Βάση καθώς και με το Κέντρο Διάγνωσης Διαφοροδιάγνωσης και Υποστήριξης μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες Λαμίας. Από το 2007 έως σήμερα διατηρώ ατομικό γραφείο Ψυχολόγου.

Επικοινωνήστε μαζί μου.

Δίνω τη συναίνεση μου σε αυτό το Website να αποθηκεύσει τις πληροφορίες μου έτσι ώστε να επικοινωνεί μαζί μου,σύμφωνα με τον νέο νόμο περι προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR)